Naša priča

Obrazovanje uz modernu tehnologiju

Mi smo Kwizard, mladi startup koji doživljava snažan rast u sektoru digitalnog obrazovanja. Cilj nam je napraviti revoluciju u online obrazovanju i omogućiti svim učenicima, od 5. do 8. razreda - sveobuhvatan, brz i zanimljiv sadržaj za korištenje. Naša platforma već je dom tisućama učenika kojima pomažemo da napreduju u učenju i maksimalno iskoriste svoj potencijal.

Javi se s upitom, idejom ili prijedlogom prije nego što zazvoni školsko zvono.

Naša misija

Najbolji školski prijatelj

Želimo izgraditi radno okruženje koje svakom učeniku omogućuje napredovanje vlastitim tempom. Kako bi to postigli Kwizard je krenuo od početka: vraćamo samostalnost i motivaciju koja nedostaje mnogim učenicima. Projekt ima snažnu društvenu ambiciju: ponuditi svim učenicima priliku da uspiju u svom obrazovanju. Stoga je naš izazov prikupiti dovoljno sredstava za kontinuirano ulaganje u naš alat za učenje, uz jamstvo besplatnog pristupa što većem broju značajki i resursa zbog čega smo zahvalni našim najboljim prijateljima iz AdPlastika.

01

Kvaliteta usluge

Najpotpunija obrazovna platforma

U Kwizardu veliku važnost pridajemo kvaliteti sadržaja i ponuđenim funkcijama. Sav sadržaj pišu isključivo profesori i strogo su u skladu sa službenim kurikulumom ministarstva obrazovanja RH.
Naše usluge su dostupne 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu čak i u vrijeme velikog prometa na stranici kao što su pripreme za ispite. Ako imate komentar ili pitanje ili ako primijetite bug ili pogrešku, slobodno nas obavijestite slanjem e-maila info@kwizard.hr, a mi ćemo vam pokušati odgovoriti najbolje što možemo. Također smo na Instagramu i TikToku pa se nemojte ustručavati pratiti nas i komunicirati s nama.

02

Surađujemo!

Postanite kwizard+ učitelj

Želite pomoći učenicima da lakše dođu do znanja? Javite nam se – otvoreni smo za suradnju s učiteljima diljem Hrvatske iz svih predmeta.

Kontaktirajte nas
03

Pogledaj naša super rješenja!

Matematika
Fizika
Povijest

Kreirajte svoj Kwizard račun

Recite nam nešto o sebi! Ove informacije će nam pomoći da prilagodimo Kwizard iskustvo.


Prijavi se


ili se registriraj ovdje

Naziv igre
Odaberi tip
Odaberi trajanje
PIN je uspješno kreiran!
Vaša provjera znanja je spremna i možete ju podijeliti.
123456
Unesi PIN

Unesi PIN i Kreni!