Koji su životni uvjeti potrebni da bi biljka cvjetnjača proklijala?
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur semper, metus a venenatis suscipit, turpis eros pulvinar diam, a pellentesque lectus lacus sed nibh.

+39.500

Broj korisnika mjesečno

+34.000

Pitanja u bazi

+2000

Obrađenih lekcija

Koliko ima plodnog tla na Zemlji?
5. razred
Priroda
Učenici 5. c razreda u školi su proveli akciju skupljanja starog papira. Novac od njegove prodaje odlučili su uložiti u kupnju i sadnju maslina u školskom vrtu. Našli su najpovoljnije mjesto za sadnju i počeli kopati rupe. Zemlja je bila izrazito tvrda pa su morali tražiti pomoć školskog domara. S obzirom da su učenici trebali pomoć tijekom sadnje maslina, pretpostavi kakvo je tlo u školskom vrtu i koji su njegovi nedostatci?
5. razred
Priroda
Učenici 5. c razreda u školi su proveli akciju skupljanja starog papira. Novac od njegove prodaje odlučili su uložiti u kupnju i sadnju maslina u školskom vrtu. Našli su najpovoljnije mjesto za sadnju i počeli kopati rupe. Zemlja je bila izrazito tvrda pa su morali tražiti pomoć školskog domara. Na koji je način taj razred djelovao ekološki, a na koji poduzetnički?

Kreirajte svoj Kwizard račun

Recite nam nešto o sebi! Ove informacije će nam pomoći da prilagodimo Kwizard iskustvo.


Prijavi se


ili se registriraj ovdje

Naziv igre
Odaberi tip
Odaberi trajanje
PIN je uspješno kreiran!
Vaša provjera znanja je spremna i možete ju podijeliti.
123456
Unesi PIN

Unesi PIN i Kreni!

Unesi PIN

Hvala ti, pitanje je poslano!

Odgovor je već na putu prema tebi. Sve što trebaš je malo strpljenja i eto ga u inboxu - čarobni odgovor na tvoje pitanje!