Kwiz učenje

0/10
Pojašnjenje

Koje je godine prvi put proizvedena Kandit čokolada?

Pojašnjenje

Kako se naziva proces zagrijavanja čokolade na određenu temperaturu i stvaranje stabilnih kristala kakao maslaca?

Pojašnjenje

Najviše čokolade, oko 9 kg godišnje po stanovniku pojedu ..?

Pojašnjenje

U kojem koraku prerade kakaovo zrno dobiva svima poznatu boju i aromu?

Pojašnjenje

Kakvog su okusa kakao zrna prije procesa prerade?

Pojašnjenje

Kako bi se čokoladna masa rasporedila po cijelom kalupu, mora proći kroz proces ..?

# popravi se

Znaš da se broje samo TOČNI odgovori? Pokušaj ponovo. Stvarno, pokušaj ponovo jer naši kvizovi imaju popravnih koliko god ti treba.

# nije loše, sredina

Tvoj moto je da ničega ne treba imati previše, čak ni znanja. Znaš dovoljno da možeš mirno pustiti mozak na pašu. Ti si kao trojka u školi, a zna se da je ona kraljevska ocjena.

# odličan rezultat

Vidi se tko je slušao na satu. Isplatili su se kilometri ispisanog teksta u bilježnici jer tvoje znanje je široko kao ocean.
0 / 0 Točni odgovori

Kreirajte svoj Kwizard račun

Recite nam nešto o sebi! Ove informacije će nam pomoći da prilagodimo Kwizard iskustvo.


Prijavi se


ili se registriraj ovdje